About

Show Sisters

Om Lena & Eileen: Dessa dynamiska artister har synts i många sammanhang under åren och lärde känna varandra under en showproduktion i Sälen och fann varandra direkt. De har jobbat av och till tillsammans sedan dess i olika sammanhang och 2013 betämde de sig för att för att slå ihop sina påsar för ett mer långsiktigt samarbete och skapade Show Sisters. Sedan dess har de gjort många uppskattade framträdanden, bl a en bejublad julshow på Djurönäset i Stockholm som de nu tar vidare till västkusten.

Lena Nilsson - är en artist med lång och bred karriär. Ni känner bl a igen henne ifrån sånggruppen Avec som sålde guld med sin julskiva. De var ständiga gästartister i ”Allsång på Skansen” under tre år och gav ut det kritikerrosade albumet ”Avec”. Andra sammanhang Lena medverkat i är Rhapsody in Rock med Robert Wells, visfestivaler, krogshower, revyer, ett stort antal tv-program, spelningar på jazzklubb i London, konserter i Abu Dhabi och Vietnam, musikalföreställningen  ”Musicals forever” i Norge, föreställningen "Monica Z & Jag" samt ett mycket stort antal företagsarrangemang.

Eileen H Lind -  är norskan med många strängar på sin lyra. Hon har jobbat som producent och sångerska i krogshower i Sverige och utomlands under många års tid och i år producerar hon bl a gruppen ShowPeople i deras bejublade krogshow. Hon har turnerat som sångerska i Norge, Sverige, Holland, Spanien och Grekland, och har även körat bakom Carola, LaGayla Frazier och flera av våra stora, folkkära artister i Sverige.

Kontakt och förfrågan:


Lena Nilsson Tel: 070-710 39 00

Eileen H Lind Tel: 073-566 93 26


E-post eileen@divaproduction.se

Copyright  © All Rights Reserved